diumenge, 1 de febrer del 2009

L'hora de menjar...

Set Biberons AVENT 31,45€
JA HO TENIM. Gràcies a les meves amigues Eva i Marta.
Inclou 2 biberons 260 ml, 2 biberons 125 ml, cadascun amb la seva tetina 1 forat (per 0 i 1 mes o per a un bebé més gran) y 2 tetines 1 forat de recanvi, una escobeta i un xumet 0-3 meses.
Escalfa Biberons BEABA 44€
JA HO TENIM. Gràcies als meus besàvis Isabel i Ramon.
Tres funcions: escalfa biberons, potitos i manteniment de temperatura.Gràcies a la parada automàtica, garantitza una temperatura correcta en un temps rècord per escalfament al vapor. Amb adaptador pel cotxe i compatibilitat amb molts tipus de biberons.
Esterilitzador Elèctric AVENT 85,40€
JA HO TENIM. Gràcies als meus besàvis Isabel i Ramon.
Esterilitza els productes d'alimentació del nadó en 8 minuts. La intensa calor del vapor eliminarà tot tipus de bacteris que puguin provocar molèsties a l'estómac del nou nat. Sense pastilles, solucions esterilizadores ni mals olors ni sabors.
Extractor llet elèctric MEDELA 88€
JA HO TENIM. Gràcies als meus pares.
Aquest petit extractor de llet elèctric ofereix un òptim confort a casa o fora. D'aquesta manera, un altra persona pot donar al bebé el menjar.

NOTA: Aquest article no es troba a "La Llar del Nadó".

Set 20 Bosses Llet MEDELA 16€
JA HO TENIM. Gràcies als meus pares.
Les noves bosses per la llet materna Pump & Save de Medela són segures i pràctiques per recollir, conservar i congelar la llet. Amb tancament fàcil i preesterilitzades.

NOTA: Aquest article no es troba a "La Llar del Nadó".

Set 4 Recipients BEABA 20€
Molt pràctic per viatjes o menjars diaris.Es pot utilitzar al microones o al congelador. Fàcil de netejar, es pot utilitzar al rentavaixelles.Ideal per aplicar les receptes de la Babycook.
Set 4 culleres BEABA 15€
Punta especialment estudiada per la transició de la tetina a la cullera. De silicona ultra flexible per no irritar les genives i per facilitar una millor higiene.
Trona BABYNOW (lila) 125€
Trona lleugera, senzilla i segura. L'estructura d'alumini pulit garantitza solidesa i higiene. És amplia y còmode i permet la mobilitat del nen. Està confeccionada amb un teixit tècnic rentable i l'interior és mollit.
BABYCOOK 115€
JA HO TENIM. Gràcies al meu tiet Cristian.
Robot cassola-batedora BEABA Babycook. 4 funcions, cou al vapor, tritura, descongela, escalfa i es neteja fàcilment. Preserva les vitamines del aliments. Llibre de receptes i menús de 6 a 24 mesos.
Set alimentació JANE 20€
JA HO TENIM. Gràcies a la meva amiga Silvia.
Tots els estris pel seu primer menjar sòlid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada